از انجای که سیستم منظم و قانونمندی در راستای سلامتی بازنشستگان دیده نمیشود آیاصندوق رفاه و بازنشستگی صنعت نفت تدبیری برای توانبخشی جسمی و روحی بازنشستگان شرکت ملی نفت ایران اندیشه کرده؟ آیا زیر ساخت های آن به همین منظور در برنامه های صندوق وجود دارد؟
در سال 1398 در جهان 703 میلیون نفر در سن بازنشستگی (65 سال) وجود داشت و انتظار میرود این تعداد در سال 1425 دو برابر شود و به 1.5 میلیارد نفر برسد. تا سال 1425، از هر 6 نفر در سراسر جهان، 1 نفر بالای 65 سال سن خواهند داشت متاسفانه پیری جمعیت یک پدیده جهانی است که همه کشورهای جهان را تحت تاثیر قرار می دهد از نقطه نظر هزینه مراقبت های بهداشتی، جمعیت سالخورده با نیازهای پزشکی بیشتر، تقاضاها و هزینه های مراقبت های بهداشتی را افزایش می دهد، به ویژه اگر دسترسی به مراقبت های پزشکی به پوشش سلامت همگانی گسترش یابد افزایش نسبت وابستگی سالمندی ، تعداد افراد65 سال به ازای هر 100 نفر در سن کار (20 تا 64 سال))، پیش بینی می شود که بر تمام مناطق جهان تأثیر بگذارد که متاسفانه در کشورما به دلایلی چون درآمد کم و تغذیه نامناسب و فاکتورهای غیر استاندارد زندگی تفاوت چشمگیری خواهد داشت.
تأثیر درمان نسل مسنتر فقط به اقتصاد محدود نمیشود، بلکه بر میزان حفظ جامعه و فرهنگ خود نیز تأثیر میگذارد. افراد مسن دارای احساس هدف و مشارکت و تمایل شدید برای ارتباط اجتماعی، و مشارکت و ادغام در جامعه هستند
تجارب و آگاهی مادامالعمر، نسل مسنتر این ظرفیت را دارد که به نسل جوان کمک کرده تا استعدادها و دانش را درهر شاخه ای از علم و صنعت و خدمات اجتماعی و فرهنگی توسعه دهند ، حال سوال اینجاست صندوق بازنشستگی ،پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت از بدو تاسیس تا کنون چه تدابیر و برنامه ای برای ذینفعان اصلی مشارکین خود در این راستا انجام داده است؟
جهت یاد آوری، در امر گردشگری و ورزش برای بازنشستگان از ناحیه صندوق بازنشستگی ،پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت و کانون ها، نسبت به یکصد هشت هزار بازنشسته و بازمانده طی امار و اخبارهای ارائه شده در پایگاه اطلاع رسانی صندوق بازنشستگی ،پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت تقریبا نیم درصد میباشد و این نوع ارائه خدمات یعنی عدم ارائه خدمات و ...
مقصود فردمدحی بازنشسته پالایش نفت تبریز